Na obrazovky sa po ôsmich rokoch vracia relácia Inkognito

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 09:39 • 2 min
Na obrazovky sa po ôsmich rokoch vracia relácia Inkognito

BRATISLAVA - Televízia JOJ v pondelok večer po ôsmich rokoch opäť uviedla na televízne obrazovky reláciu Inkognito, v ktorej celebrity hádali netradičné povolania a mená známych osobností.

slovakia

left justify in out

Do moderátorského kresla zasadol opäť Vlado Voštinár, ktorý formát moderoval od jeho začiatku. Na Inkognito i po jeho zrušení spomínal známy moderátor podľa vlastných slov vždy v dobrom. "Pri tejto relácii som si uvedomil staré dobré známe, že v najlepšom sa ťažko končí. O to väčšiu radosť mám, že sa po ôsmich rokoch Inkognito vracia na televízne obrazovky,“ priznal 51-ročný rodák z Trnavy, ktorý program moderoval po celé štyri roky jeho trvania.
Úlohu hádajúcich si opäť zopakuje herecká dvojica Zdena Studenková a Jozef Vajda, televízia však okrem nich siahla aj po dvoch nováčikoch. Premiéru si tentoraz vyskúšajú herečka Zuzana Šebová a zabávač a moderátor Michal Hudák.


Tomu sa účinkovaním v Inkognite vraj plní dávny sen. "Keď som sa pozeral na Inkognito, tak som si hovoril, aké by to bolo skvelé, kedy som sedel na mieste hádajúceho. Osud to tak chcel, že na tom mieste nakoniec som. Veľmi som rád, že to aj naďalej moderuje Vlado Voštinár a samozrejme sa teším aj na svojich spoluhádajúcich,“ prezradil herec.


Dramaturgovia relácie prichystali i tentoraz pre hádačov zaujímavé úlohy. Okrem hádania nezvyčajných povolaní budú musieť zistiť súvislosť medzi vybranými osobami a koniec bude patriť známej celebrite. Obľúbenú reláciu plánuje TV JOJ vysielať namiesto seriálu Divoké kone každý pondelok o 20:30.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies