Na obrazovky prichádza kuchárska šou Fajnšmeker

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 09:46 • 2 min
Na obrazovky prichádza kuchárska šou Fajnšmeker

BRATISLAVA - Televízia JOJ v sobotu uvedie prvú časť kuchárskej šou Fajnšmeker. Reláciou bude diváčky a divákov sprevádzať moderátor Thomas Kamenar, ktorý sa v nej zároveň predstaví aj ako amatérsky kuchár.

slovakia

left justify in out

„Učil som sa od veľkého kuchára. Bola ním moja mama. Okrem toho, keď som cestoval po svete, sledoval som ľudí, ako varia a potom som si daný recept doma vyskúšal. Musím priznať, že všetky recepty mením. Rád experimentujem,“ prezradil Kamenar o svojich kuchárskych zručnostiach.

 

Moderátor sa v jednotlivých polhodinových epizódach bude prihovárať z rôznych netradičných miest. Kuchárske špeciality pripraví pri Dóme sv. Martina v Bratislave, v lese v Smoleniciach, vo Viedni, pri jazere Jelka či v Rakúsku, kde žijú jeho rodičia. Režisér šou Roman Bünger si spoluprácu s Kamenarom pochvaľuje. „Točilo sa v rôznych lokalitách na Slovensku i v Rakúsku. Atmosféra bola veľmi príjemná. Priznám sa, že som sa zo začiatku bál spolupráce s Thomasom, lebo som ho nepoznal. Nakoniec som veľmi rád, že som do toho išiel. Thomas je príjemný človek, s ktorým sa veľmi dobre robilo,“ prezradil.

 

Sympatický moderátor sa o svoje kulinárske kúsky podelí nielen s divákmi, ale aj so svojimi kamarátmi a rodinou, s ktorými bude raz do týždňa na obrazovkách jedlá pripravovať. Inšpirovať sa pritom nechá babičkinou starou knihou a pôvodné jedlá následne vynoví, vďaka čomu diváci získajú zaujímavé a netradičné kuchárske tipy a triky.

 

Kulinárska šou s Thomasom Kamenarom bude výletom ako pre začiatočníkov, tak aj pre ostrieľané gazdinky. „Na Fajnšmekera sa veľmi teším. Myslím, že to bude nielen veľmi príjemné pre nás, ale aj pre divákov,“ dodal charizmatický kuchár. Reláciu Fajnšmeker odštartuje televízia JOJ 7. marca o 18:20 a vysielať ju bude každú sobotu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies