Na obchvate Trnavy jazdil Seničan v protismere, dopravnú nehodu neprežil

NETKY.SK • 8 August 2014, 06:49 • 2 min
Na obchvate Trnavy jazdil Seničan v protismere, dopravnú nehodu neprežil

BRATISLAVA – Na juhovýchodnom obchvate Trnavy došlo včera podvečer okolo 18.00 h k vážnej dopravnej nehode štyroch osobných áut, pri ktorej vyhasol jeden ľudský život. O jej podrobnostiach informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

slovakia

left justify in out

Z dosiaľ nezistených príčin prešiel 55-ročný vodič auta Ford Focus zo Senice do protismeru. V tom čase išli oproti nemu tri osobné autá. Prvé sa stihlo vozidlu v protismere vyhnúť a skončilo v poli. S druhým autom sa však Seničan čelne zrazil. Čo sa týka posledného auta, došlo k ľahšiemu bočnému nárazu, opísala nehodu Kredatusová. "Vodič Fordu Focus utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla Kredatusová. Spolujazdec Seničana nehodu prežil, skončil v šoku.

 

Posádky zvyšných troch áut utrpeli podľa Kredatusovej len ľahšie zranenia. V aute, ktoré sa čelne zrazilo s protiidúcim Seničanom, sa pritom nachádzalo malé dieťa. Bolo však riadne pripútané v detskej sedačke, z nehody vyviazlo podľa predbežných informácií len s ľahším otrasom.

 

Obchvat je kvôli dopravnej nehode uzavretý. Polícia na mieste usmerňuje dopravu. Na miesto bol privolaný znalec z odboru dopravy, uzavrela Kredatusová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies