Na Obchodnej ulici v Bratislave museli v noci zasahovať policajné zložky

NETKY.SK • 3 September 2019, 13:12 • 2 min
Na Obchodnej ulici v Bratislave museli v noci zasahovať policajné zložky

BRATISLAVA - Policajti v nočných hodinách z pondelka na utorok zasahovali na Obchodnej ulici v Bratislave. V blízkosti novootvorenej stanice mestskej polície a priamo pod kamerami surovo napadol mladistvý 29-ročného muža.

slovakia

left justify in out

Bratislavská krajská polícia informovala, že alkoholom podgurážený mladík vo veku 17 rokov fyzicky napadol o desať rokov staršieho muža. Uštedril mu údery päsťou a kopance do hlavy. Z miesta činu následne ušiel smerom na Poštovú ulicu.  

 

img

 

Hliadka tínedžera krátko nato našla. S policajtmi nespolupracoval a z miesta nechcel odísť. Chlapcovi dali putá a eskortovali ho na policajné oddelenie. Napadnutého muža záchranári previezli na ošetrenie do nemocnice. Vyšetrovaním okolností tohto incidentu, ako aj vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies