Na novom albume Majka Spirita spolupracoval aj Richard Müller

NETKY.SK • 12 November 2018, 17:02 • 2 min
Na novom albume Majka Spirita spolupracoval aj Richard Müller

BRATISLAVA - Slovenský raper Majk Spirit ohlasuje po siedmich rokoch od sólového debutu svoj tretí štúdiový počin.

slovakia

left justify in out

Po prvotine Nový človek, dvojalbume Y a trojročnej pauze prichádza s novinkou, na ktorej sa po jeho boku objavia speváčky Monika Bagárová, Anita Soul, Veronika Strapková. Na novom albume spolupracoval tiež s Richardom Müllerom, ktorý sa podieľa na poslednej skladbe s názvom Nie som tu náhodou.

 

"Rovnaký názov zároveň nesie aj celý album, ktorý obsahuje 18 skladieb s celkovou dĺžkou viac ako 70 minút. Nahrával sa v štúdiu StarMusic. Výkonnými producentmi albumu sa stali Majk Spirit v tandeme s Romanom Zámožným," informovala PR manažérka Adriána Čahojová.

 

"Myslím si, že nikdy som nebol s albumom spokojný tak ako teraz," vyjadril svoje pocity raper po vyše ročnej práci na textoch a v nahrávacom štúdiu.

 

"Majk ma požiadal, aby na jeho albume bolo intro z mojej piesne Kristove roky, poslal mi to a páčilo sa mi to. Potom ma pozval, aby som odspieval jeden refrén, a urobil som to rád," komentoval spoluprácu Müller.

 

Fanúšikovia môžu očakávať prvé single podporené pôsobivými videoklipmi. Prvý z nich k skladbe Spokojný sa točil na východe Slovenska a pod klipom je podpísaný Dušan Krajčovič.

 

"Tešiť sa môžeme aj na turné, ktoré však prebehne až začiatkom budúceho roka," poznamenala Čahojová.

 

Vydanie je naplánované na začiatok decembra. "No fanúšikovia si môžu album predobjednať už teraz exkluzívne na majkspirit.sk a získať tak najnovšie CD aj s Majkovým podpisom," dodala.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies