Na novom albume Eda Sheerana bude hosťovať John Mayer

NETKY.SK • 10 Január 2017, 08:38 • 2 min
Na novom albume Eda Sheerana bude hosťovať John Mayer

LONDÝN - Anglický spevák a hudobník Ed Sheeran prezradil, že na jeho pripravovanej tretej štúdiovke sa ako hosť predstaví jeho americký kolega John Mayer. Dvadsaťpäťročný Sheeran to uviedol v rozhovore pre rádio Westwood One, pričom dodal, že Mayer bude mať v jednej zo skladieb gitarové sólo.

slovakia

left justify in out

"V jednej piesni som nahral vážne zlé gitarové sólo. Napadlo mi, že John Mayer by to dokázal lepšie. Tak som mu napísal e-mail a on to nahral lepšie. Na albume ho však neuvádzam ako hosťa," vyhlásil Sheeran, ktorý ale neprezradil, ako sa bude skladba volať. Taktiež zatiaľ nie je známy ani termín vydania novinky, ktorej názov bude pravdepodobne ÷. Spevák z nej zatiaľ predstavil skladby Shape Of You a Castle On The Hill, pričom k obidvom vznikli aj lyric videá.

 

 

 

Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. V roku 2014 uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad dve Grammy, štyri BRIT Awards či dve Ivor Novello Awards.

 

Tridsaťdeväťročný John Clayton Mayer vydal zatiaľ šesť štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009), Born And Raised (2012) a Paradise Valley (2013), pričom tento mesiac plánuje uviesť na trh novú štúdiovku The Search For Everything. Medzi jeho najznámejšie piesne patria Your Body Is A Wonderland, Daughters, Waiting On The World To Change, Say alebo Who Says. Na konte má sedem cien Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona