Na novom albume Disclosure bude hosťovať aj Lorde

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 15:19 • 2 min
Na novom albume Disclosure bude hosťovať aj Lorde

USA - Na novom albume Caracal britského elektronického dua Disclosure bude hosťovať aj speváčka Lorde z Nového Zélandu. Informáciu prezradil 21-ročný Howard Lawrence v rozhovore pre americký magazín Rolling Stone.

slovakia

left justify in out

"V štúdiu sa objavila sama, žiadny manažment ani bodyguard. Je to tá najvyrovnanejšia spolupráca na albume," povedal na margo 18-ročnej držiteľky dvoch cien Grammy či jednej BRIT Award, ktorá sa preslávila vďaka hitu Royals. Bratia Howard a Guy Lawrenceovci nedávno uviedli, že na štúdiovke spolupracoval aj Sam Smith. "Mali sme celé tri dni na to, aby sme spolu so Samom relaxovali a písali, čo sú zároveň moje dve najobľúbenejšie činnosti," vyhlásil Howard Lawrence. Album Caracal by mal vyjsť 25. septembra a okrem spomínaných interpretov na ňom spolupracovali napríklad aj Kwabs, Lion Babe či spevák Gregory Porter, ktorého je možné počuť v prvom singli Holding On. 

 

Disclosure sa na hudobnej scéne sa pohybujú od roku 2010, keď vydali aj debutový singel Offline Dexterity. V júni 2013 ponúkli album Settle, s ktorým sa dostali na vrchol UK Chartu. Štúdiovka, ktorú nominovali na Grammy či BRIT Award, obsahuje napríklad aj hity Latch (feat. Sam Smith) a White Noise (feat. AlnaGeorge). Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies