Na novom albume Christiny Aguilery sa podieľal aj Pharrell

NETKY.SK • 1 Február 2015, 16:40 • 2 min
Na novom albume Christiny Aguilery sa podieľal aj Pharrell

BRATISLAVA - Americká speváčka Christina Aguilera prezradila, že na jej pripravovanej ôsmej štúdiovke sa podieľal aj producent, spevák a rapper Pharrell Williams. Tridsaťštyriročná rodáčka z New Yorku to vyhlásila v televíznej relácii Extra.

slovakia

left justify in out

"Stretla som sa s Pharrellom, keď som čakala druhé dieťa. Bavili sme sa o tom, ako má znieť môj nový album. Mal vtedy jednu skladbu, ktorá sa mi veľmi páčila," uviedla speváčka, ktorá vlani v auguste porodila dcéru Summer Rain. Následne pokračovala v nahrávaní albumu, ktorého názov ani termín vydania však zatiaľ neoznámila. "Zbierala som nápady a písala texty o tom, ako som prežívala minulý rok, takže som naozaj nadšená, že to môžem všetko zhudobniť a dať dokopy," dodala.

 

Christina Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind Of Christmas (2000), po ktorej na trh uviedla provokatívnu štúdiovku Stripped (2002) s hitmi ako Dirrty, Beautiful, Fighter či The Voice Within. Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá stavali do pozície najväčšej konkurentky Britney Spears, sa prezentovala ešte troma štúdiovými nahrávkami - Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka štyroch cien Grammy má od roku 2010 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

 

Štyridsaťjedenročný Pharrell Williams je členom produkčného dua The Neptunes a tiež skupiny N.E.R.D, s ktorou vydal zatiaľ štyri albumy. Ako sólový interpret má na konte štúdiovky In My Mind (2006) a G I R L (2014). Jeho piesne sa objavili v snímkach Rozhodne sa v nedeľu (1999), Bozk draka (2001), Zoolander (2001), Neserte nám pestúnku (2003), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), 50x a stále po prvý raz (2004), Hitch: Liek pre moderného muža (2005), 40 rokov panic (2005), Nabúchaná (2007), Ja, zloduch (2010) alebo Ja, zloduch 2 (2013). Z poslednej menovanej pochádza aj hit Happy, za ktorý získal nomináciu na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V októbri 2013 sa zosobášil s modelkou Helen Lasichanh, s ktorou má syna Rocketa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona