Na nohe Moniky Kramnej sa našiel šokujúci dôkaz o spôsobe jej smrti!

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 10:23 • 2 min
Na nohe Moniky Kramnej sa našiel šokujúci dôkaz o spôsobe jej smrti!

PRAHA – Vyšetrovanie úmrtie Češiek Moniky a Klárky, ktoré zomreli v Hurghade naberá na obrátkach. Polícia najskôr pracovala s verziou, že obidve Češky boli otrávené, teraz sa však situácia zmenila!

slovakia

left justify in out

Už minule sme vás informovali o tom, že česká polícia pracuje s informáciou, ktorá hovorí o zabití elektrinou. Podľa českého týždenníka Týden, vyšetrovatelia našli na nohe Moniky Kramnej popáleninu veľkú ako golfová loptička.

Rovnakú popáleninu mala na nohe aj Monikina dcéra Klárka. Na základe týchto dôkazov sa dá určiť aj spôsob, akým boli obidve Češky zabité. Pre Týden opísal túto možnosť elektrikár František Jaroch: „Zelenožltý drôt (uzemňujúci) sa namotá na nohu, napríklad na palec a hnedý (fázový vodič) sa dá do úst. Pre istotu sa môže noha strčiť do kýbľu s vodou.“

Z vraždy je obvinený manžel a otec obetí Petr Kramný, ktorý sa momentálne nachádza vo väzbe v Ostrave. Tento týždeň sa rozhodne o jeho ďalšom zotrvaní v ostravskom zariadení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies