Na nitrianskom sídlisku boli rozhádzané použité injekčné striekačky

NETKY.SK • 15 Február 2017, 15:26 • 2 min
Na nitrianskom sídlisku boli rozhádzané použité injekčné striekačky

NITRA – Na nitrianskom sídlisku Klokočina sa v utorok vo večerných hodinách našli porozhadzované použité injekčné striekačky. Boli v poraste v blízkosti baru, ktorý sa nachádza na Kmeťovej ulici.

slovakia

left justify in out

„Po 22:00 sa na nás obrátila štátna polícia so žiadosťou o pomoc pri likvidácii použitých injekčných striekačiek. Pozbieral som ich a dám ich zlikvidovať na vlastné náklady,“ povedal pre agentúru Tomáš Šiška zo spoločnosti Fleming, s.r.o. Nitra, ktorá sa zaoberá likvidáciou odpadov. Podľa jeho slov išlo o niekoľko desiatok striekačiek, pravdepodobne pochádzajú od narkomanov.


Fotografie nájdených injekčných striekačiek zverejnil občan na sociálnej sieti. Následne sa ozvali viacerí obyvatelia sídliska, ktorí reagovali, že použité striekačky v minulosti našli aj na Petwalovej ulici, na Zvolenskej ulici, na Jurkovičovej ulici, Na Hôrke aj na toaletách supermarketu na Klokočine.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies