Na niektorých úsekoch ciest sa stále tvoria snehové jazyky a záveje

NETKY.SK • 6 Január 2015, 12:30 • 2 min
Na niektorých úsekoch ciest sa stále tvoria snehové jazyky a záveje

BRATISLAVA - Silný nárazový vietor stále spôsobuje problémy na niektorých úsekoch ciest, kde sa tvoria snehové jazyky a záveje.

slovakia

left justify in out

Ide najmä o horské priechody (HP) Čertovica a Vrchslatina. Ďalej na úsekoch ciest I/18 Pusté Pole, II/567 Čabalovce - Výrava, III/53004 Bajerovce, III/54306 - Šarišské Sokolovce a na cestách v okolí Medzilaboriec, Nižnej Šebastovej, Chminianskej Novej Vsi a v okresoch Martin a Turčianske teplice.
      

Slovenská správa ciest (SSC) na svojej webovej stránke zjazdnosť.sk informuje aj o zľadovatenom snehu v úsekoch ciest I/54 Moravské Lieskové - Nové Mesto nad Váhom, I/61 Horná Streda - Štvrtok, II/504 Očkov - Nové Mesto nad Váhom, II/507 Ducové, II/515 - Nové Mesto nad Váhom - Kočovce, II/581 Dubník - Nové Mesto nad Váhom a na cestách III. triedy v obvode Nové Mesto nad Váhom, Čebovce (okres Veľký Krtíš). Snehové reťaze si vodiči musia pripraviť na ceste II/584 v úseku Srdiečko - Bystrá.
      

Horský priechod Šútovce je uzavretý pre vozidlá dlhšie ako 10 m a HP Zbojská pre vozidlá nad 3,5 t. Úseky ciest I/64 Nitrianske Pravno - Fačkovské sedlo a I/59 Korytnica - Ružomberok sú tiež uzavreté pre vozidlá dlhšie ako 10 m. Cestári upozorňujú, že pre nízku teplotu sa na mokrých alebo vlhkých vozovkách môže vytvárať poľadovica.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies