Na niektorých hlavných ťahoch v smere do Bratislavy vodiči hlásia aj polhodinové zdržania

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 10:35 • 2 min
Na niektorých hlavných ťahoch v smere do Bratislavy vodiči hlásia aj polhodinové zdržania

BRATISLAVA - V priebehu dnešného dopoludnia meškajú niektoré spoje MHD aj 25 minút. O tejto udalosti informuje Dopravný podnik Bratislava na svojej webovej stránke. na niektorých úsekoch do hlavného mesta hlásia vodiči až 25-minútové zdržania.

slovakia

left justify in out

Meškanie je následkom nehody osobného auta s nákladným, ktorá sa stala na Prístavnom moste v smere do Petržalky. Blokovaný je pretona na tomto úseku celý stredný pruh a vodiči musia bohužiaľ rátať so zdržaniami.

 

img

 

Okrem iného sa kolóny tvoria aj na hlavných ťahoch pri vstupe do mesta. Na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy sa vodiči zdržia do desať minút. Rovnaká situácia je aj na úseku D1 pred Prístavným mostom v smere do Bratislavy na Račianskej ulici. 

 

img

 

Hlásené 15-minútové zdržania sú aj v Moste pri Bratislave a v Ivanke pri Dunaji. Ešte dlhšie zdržania, 22 minút, hlásia vodiči na úsekoch v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona