Na newyorskom Times Square oslavovali letný slnovrat jogou

NETKY.SK • 22 Jún 2013, 13:36 • 2 min
Na newyorskom Times Square oslavovali letný slnovrat jogou

NEW YORK - Jedna z najrušnejších križovatiek sveta, newyorské námestie Times Square, sa v piatok zastavila a upokojila, pretože tam prišli priaznivci jogy osláviť najdlhší deň roka - letný slnovrat.

slovakia

left justify in out

Celodenné podujatie s názvom "Mind Over Madness" (Rozum nad šialenstvo - voľný preklad) vo štvrti Manhattan zahŕňalo bezplatné hodiny cvičenia, kurzy, rôzne aktivity a darčeky, informovala tlačová agentúra AP. Podložky na cvičenie jogy si prišli rozbaliť za celý deň tisíce ľudí. Vítaní boli záujemcovia s akýmkoľvek stupňom šikovnosti bez rozdielu veku. Predseda Združenia Times Square a spoluautor podujatia Tim Tompkins uviedol, že cieľom podujatia je nájsť pokoj a harmóniu uprostred mestského ruchu. Túto tradíciu v deň letného slnovratu pred 11 rokmi začali traja nadšenci. Postupne sa však rozšírila natoľko, že má v súčasnosti až okolo 15.000 priaznivcov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies