Na nedeľňajší zápas na Pasienkoch budú dozerať policajti

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 18:13 • 2 min
Na nedeľňajší zápas na Pasienkoch budú dozerať policajti

BRATISLAVA - - Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave prijalo bezpečnostné opatrenia v súvislosti s fortunaligovým futbalovým zápasom medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FK DAC 1904 Dunajská Streda, ktorý sa uskutoční v nedeľu 15. marca o 19.00 h na štadióne Pasienky.

slovakia

left justify in out

Policajti budú hliadkovať pred, počas a po ukončení zápasu, ich úlohou bude zabezpečiť ochranu života, zdravia a majetku občanov, dodržiavanie verejného poriadku a plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky. 

 

"V prípade, že by na štadióne došlo k páchaniu protiprávneho konania a usporiadateľ nás o pomoc požiada, nakoľko nebude schopný zjednať nápravu vlastnými silami a prostriedkami, sme pripravení mu v obnove verejného poriadku pomôcť," uviedla Kurucová a dodala: "Dopravní policajti budú monitorovať situáciu. V prípade potreby budú reagovať podľa vývoja situácie. O prípadných dopravných obmedzeniach bude verejnosť včas informovaná." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies