Na Neapol čaká zápas o všetko proti Fiorentine

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 08:30 • 2 min
Na Neapol čaká zápas o všetko proti Fiorentine

NEAPOL - Nedeľňajší zápas 30. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A medzi SSC Neapol a AC Fiorentina prinesie duel dvoch tímov, ktoré v priebehu týždňa neuspeli v semifinále Talianskeho pohára a zostali pred bránami finále.

slovakia

left justify in out

V horšej pozícii sú však hráči spod Vezuvu, ktorí v rámci talianskych súťaží nezvíťazili od 23. februára, keď doma zdolali Sassuolo (2:0). Neapolčania v ostatných týždňoch klesli až na 6. miesto ligovej tabuľky, na najbližšieho súpera figurujúceho na štvrtej priečke majú aktuálne odstup dva body. Pre zverencov trénera Rafaela Beníteza tak môže duel proti toskánskemu mužstvu znamenať súboj o všetko.


Prezidenta SSC Aurelia De Laurentiisa navyše rozhnevala stredajšia prehra "partenopei" na vlastnom trávniku v semifinálovej odvete domáceho pohára s Laziom Rím (0:1) natoľko, že hráčom pohrozil tréningovým kempom po skončení sezóny v prípade, ak sa ich výkony a výsledky nezlepšia. "Jediné, čo v tejto chvíli musíme urobiť, je poriadne si všetko rozanalyzovať. Niekedy na ihrisku nedosiahnete ciele, ktoré si zaslúžite. To sa stalo nám," vyhlásil Benítez pre portál www.sportal.com.au.


V prvom vzájomnom dueli v tejto sezóne zvíťazil Neapol u súpera 1:0, v minulom ročníku Serie A však rovnakým rozdielom triumfovali na trávniku SSC práve hráči Fiorentiny.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona