Na návštevníkov Bojníc čaká na záchytnom parkovisku viac ako 550 miest

NETKY.SK • 2 Máj 2015, 14:12 • 2 min
Na návštevníkov Bojníc čaká na záchytnom parkovisku viac ako 550 miest

BOJNICE - Dovedna 565 miest budú môcť využiť návštevníci kúpeľného mesta a centra turizmu na hornej Nitre - Bojníc na parkovanie v rámci záchytného parkoviska pod hotelom Régia počas letnej turistickej sezóny.

slovakia

left justify in out

Technické služby (TS), príspevková organizácia mesta Bojnice, ktorá parkovisko spravuje, upravili plochy, ako aj ich okolie. Informoval o tom prednosta bojnického mestského úradu Daniel Palacka.

 

"Technické služby vysekaním náletových invazívnych drevín presvetlili parkovacie plochy, vyznačili parkovacie miesta a celkovo skultúrnili vstup na parkovisko," uviedol Palacka.

 

Doplnil, že hostí, ktorí prichádzajú z iných regiónov, k parkovisku bezpečne navedie informačný systém upozorňujúci prekročenie bojnickej katastrálnej hranice. "Mesto Bojnice tiež doplnilo jeho priestor o informačnú tabuľu, ktorá, ako veríme, vzbudí zvedavosť turistov a nedovolí im vynechať žiadnu atrakciu v meste," uzavrel.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona