Na nákup značkového oblečenia už nepotrebuješ tučné konto, prichádza novinka

NETKY.SK • 8 August 2019, 11:19 • 2 min
Na nákup značkového oblečenia už nepotrebuješ tučné konto, prichádza novinka

Internetové obchody spúšťajú službu, ktorú zrejme ocenia najmä mladí ľudia túžiaci po "dokonalom" image.

slovakia

left justify in out

Najmä starší z nás boli vychovávaní k tomu, že pokiaľ si niečo nemôžu v rámci svojich finančných možností dovoliť, tak to jednoducho mať nebudú. A dokázali s tým normálne žiť a fungovať. Dnešná generácia takzvaných mileniálov je však úplne iná. Narodili sa do sveta sociálnych sietí, kde image je alfou a omegou ich životov. A k tomu neodmysliteľne patrí oblečenie.

 

Ťažko zovšeobecňovať problematiku doby. Pred tridsiatimi rokmi sme o mobiloch v bežných domácnostiach ani nesnívali, dnes ich dostávajú škôlkari do bežnej výbavy. Spoločnosť sa formuje a nemalý vplyv na tento proces má práve technológia. Kto dnes nie je na Facebooku a Instagrame, ako by ani nebol, zvykne sa hovoriť. A mladí to vzali doslovne. Na sociálnych sieťach sa prezentujú  s každým detailom svojho súkromného života a snažia sa vytvoriť „dokonalú“ ilúziu samých seba. A v tomto „procese“ zohráva nesmierne dôležitú úlohu to, čo majú na sebe. Ale kde na značkové oblečenie ako študent nabrať dosť peňazí?

 

img

 

Mileniáli sú zvyknutí žiť na dlh. Sú mladí, nemajú dostatočnú kúpnu silu, no napriek tomu chcú mať všetko a hneď. A tak využívajú výhody pôžičiek, hypoték a nákupov na splátky, ktoré im umožňujú získať to, po čom túžia, no nemusia mať potrebnú hotovosť ihneď v ruke.

 

Na tento trend pohotovo zareagovali aj viaceré internetové obchody s oblečením. Mladí sa chcú prezentovať v drahých, dizajnových a značkových veciach, no reálne na nich nemajú. A tak sa virtuálne predajne rozhodli, že im vyhovejú, stále je to pre nich výhodnejšie, ako keby ich táto veľká skupina zákazníkov obišla. Umožnia im nákup drahého oblečenia na splátky.

 

img

 

Tento systém už vo svete bežne funguje, mladým najčastejšie umožňuje rozložiť si platbu na 4 časti a pritom sa neúčtujú žiadne úroky. Zdá sa, že spokojnosť je na oboch stranách. To, či je skutočne potrebné kupovať si oblečenie, ktoré je evidentne nad náš finančný limit, je už na inú debatu.

 

img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies