Na Myjave podpísala dvojica nových hráčov

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 11:13 • 2 min
Na Myjave podpísala dvojica nových hráčov

MYJAVA - Príjemné prekvapenie úvodných dvoch kôl nového ročníka najvyššej slovenskej súťaže Spartak Myjava angažoval dvojicu futbalistov, ktorí boli na Kopaniciach minulý týždeň na skúške.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný útočník Fabián Slančík prišiel na sezónne hosťovanie (do 30. júna 2016) z českej Zbrojovky Brno. V dohode je zakotvená opcia na trvalý prestup. "Bol by som rád, keby sme sa pohybovali v hornej časti fortunaligovej tabuľky. Chcem pravidelne zasahovať do stretnutí, pretože v Brne som nedostal príliš veľa príležitostí. Takže ide o akýsi reštart kariéry. Myslím si, že príchod na Myjavu je pre mňa dobrý krok," nádejal sa na spartakmyjava.sk odchovanec a bývalý zakončovateľ FK Dukla Banská Bystrica Slančík. 

 

O šesť rokov starší defenzívny univerzál Karol Karlík prestúpil z nemeckého treťoligového FC Chemnitzer. Zmluvu má platnú rovnako do 30. 6. budúceho kalendárneho roka, tiež s opciou na predĺženie kontraktu. "Dojmy sú pozitívne. Bol som na niekoľkých tréningoch a kormidelníci, kabína i vedenie u mňa vyvolali príjemné pocity. Som spokojný, že tu môžem byť. Mojím cieľom je presadiť sa do základnej zostavy, pomôcť tímu aj sebe a najmä potešiť fanúšikov. Arnold Šimonek a Vladimír Kukoľ mi dali o Spartaku dobré referencie. Teraz sem zavítali kvalitní futbalisti a som presvedčený, že môžeme patriť medzi štyri alebo päť najlepších mužstiev v najvyššej domácej súťaži," veril na oficiálnej internetovej stránke myjavského klubu Karlík. Nitriansky odchovanec si v minulosti vyskúšal anabázy v Zlatých Moravciach, Jihlave či rumunskom družstve Otelul Galati. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies