Na muža, ktorý prevzal cenu za Miley Cyrus je vydaný zatykač

NETKY.SK • 27 August 2014, 12:06 • 2 min
Na muža, ktorý prevzal cenu za Miley Cyrus je vydaný zatykač

LOS ANGELES - Na bezdomovca Jesseho Helta, ktorý v nedeľu 24. augusta na udeľovaní MTV Video Music Awards prevzal cenu za Miley Cyrus, je vydaný zatykač. Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil riaditeľ nápravno-výchovného zariadenia Polk County Corrections Marty Silbernagel. Ako uviedol, 22-ročného Helta hľadajú úrady v jeho rodnom štáte Oregon.

slovakia

left justify in out

"Od novembra 2011 je naňho zatykač za porušenie podmienky. Zatykač stále platí a budeme sa ho snažiť doručiť, keďže pán Helt sa údajne vrátil domov k svojej matke," uviedol pre Us Weekly Silbernagel. Televízia NBC však informovala, že miestny šerif muža v dome rodičov nenašiel. V prípade, že by sa tak stalo, Helta by zadržali a predviedli pred súd. Podľa NBC zatykač vydali na základe porušenia podmienky za pokus o vlámanie. Toho sa Helt dopustil v roku 2010. 

 

Jesse Helt sa stal stredobodom pozornosti po tom, čo v nedeľu 24. augusta prevzal v mene americkej speváčky Miley Cyrus MTV Video Music Award za najlepší videoklip. Počas príhovoru hovoril o svojich skúsenostiach mladého bezdomovca. Vysvetlil taktiež, ako sa mu darilo prežiť na ulici. Následne vyzval prítomných v sále a tiež divákov televízie MTV, aby navštívili stránku interpretky na Facebooku, kde sa mohli dozvedieť, ako pomôcť ľuďom ako je on. "Bezdomovci majú ťažké životy. S nimi aj Jesse. Dúfam, že toto bude začiatok národnej debaty o mládeži bez domova a o tom, ako tomu zabrániť," napísala v utorok na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter 21-ročná rodáčka z Nashvillu v Tennessee. 

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona