Na MTV European Music Awards vystúpi aj Miley Cyrus: Bude opäť sex na pódiu?

NETKY.SK • 18 Október 2013, 11:39 • 2 min
Na MTV European Music Awards vystúpi aj Miley Cyrus: Bude opäť sex na pódiu?

AMSTERDAM - Na odovzdávaní MTV Europe Music Awards, ktoré sa uskutoční 10. novembra v amsterdamskej aréne Ziggo Dome, vystúpi aj americká speváčka Miley Cyrus. Pridala sa tak ku Katy Perry a kapele The Killers, ktorých vystúpenia oznámili organizátori už skôr. Ceremoniál bude moderovať Redfoo z formácie LMFAO.

slovakia

left justify in out

Tohtoročným nomináciám kraľujú spevák Justin Timberlake a hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis. Timberlakea nominovali v kategóriách Najlepší interpret, Interpret s najlepšími vystúpeniami, Najlepšie video (Mirrors), Najlepší look a Najlepší americký interpret. Macklemore & Ryan Lewis zas môžu bodovať v kategóriách Najlepšia pieseň (Thrift Shop), Najlepší nový interpret, Najlepší hip-hopový interpret, Najlepší americký interpret a Najlepší World Stage interpret. Lady Gaga, Justin Bieber, Robin Thicke a spomínaná Miley Cyrus môžu získať po štyri sošky, kým One Direction a Rudimental nominovali v troch kategóriách. 

Dvadsaťročná Miley Cyrus, ktorá sa v ostatnom čase dostáva do povedomia najmä rôznymi kontroverziami, sa preslávila účinkovaním v seriáli spoločnosti Disney Hannah Montana (2006 - 2011) o normálnom dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na svojom konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy: Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a Bangerz (2013). Jedným z jej najznámejších hitov je skladba Party In The U.S.A. z roku 2011, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard Hot 100 umiestnila najvyššie na druhej priečke. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona