Na MTV European Music Awards vystúpi aj Bruno Mars

NETKY.SK • 1 November 2013, 18:31 • 2 min
Na MTV European Music Awards vystúpi aj Bruno Mars

BRATISLAVA - Ceremoniál sa uskutoční 10. novembra v Amsterdame a vystúpia na ňom tiež Snoop Dogg, Miley Cyrus, Katy Perry, či Robin Thicke.

slovakia

left justify in out

Na odovzdávaní MTV Europe Music Awards, ktoré sa uskutoční 10. novembra v amsterdamskej aréne Ziggo Dome, vystúpi aj americký spevák Bruno Mars. Pridal sa tak k interpretom ako Miley Cyrus, Robin Thicke, Kings Of Leon, Icona Pop, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers a Katy Perry, ktorých vystúpenia oznámili organizátori už skôr. Ceremoniál bude moderovať Redfoo z formácie LMFAO.

Tohtoročným nomináciám kraľujú spevák Justin Timberlake a hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis. Timberlakea nominovali v kategóriách Najlepší interpret, Interpret s najlepšími vystúpeniami, Najlepšie video (Mirrors), Najlepší look a Najlepší americký interpret. Macklemore & Ryan Lewis zas môžu bodovať v kategóriách Najlepšia pieseň (Thrift Shop), Najlepší nový interpret, Najlepší hip-hopový interpret, Najlepší americký interpret a Najlepší World Stage interpret. Lady Gaga, Justin Bieber, Robin Thicke a Miley Cyrus môžu získať po štyri sošky, kým One Direction a Rudimental nominovali v troch kategóriách. 

Dvadsaťosemročný Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, je rodákom z Havajských ostrovov a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004. Známym sa však stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s rapperom B.o.B. na singli Nothin' On You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA (Billboard Hot 100) i Veľkej Británii. Mars je zároveň spoluautorom úspešnej piesne Billionaire Travieho McCoya, ktorá sa dostala na štvorku Billboard Hot 100 a na trojku v britskom singlovom rebríčku. Spolupracoval tiež na hite Fuck You od Cee Lo Greena. Na čelo dvoch najprestížnejších svetových rebríčkov, amerického a britského, sa dostal aj s vlastnými singlami Just The Way You Are a Grenade. Oba pochádzajú z jeho debutového albumu Doo-Wops & Hooligans (2010). Prispel tiež na soundtrack k filmu Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011), pre ktorý nahral skladbu It Will Rain. Vlani v decembri vydal druhú štúdiovku Unorthodox Jukebox, s ktorou sa mu podarilo dobyť UK Chart aj Billboard 200. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona