Na MS v Kanade osem Slovákov, želiezkami Polc a Števková

NETKY.SK • 30 August 2010, 13:33 • 2 min
Na MS v Kanade osem Slovákov, želiezkami Polc a Števková

Na MS v Kanade osem Slovákov, želiezkami Polc a Števková

slovakia

left justify in out

Osem slovenských pretekárov sa od stredy do nedele predstaví na MS v horskej cyklistike a cyklotriale v kanadskom stredisku Mont-Sainte-Anne. V seniorskej kategórii budú najväčšími želiezkami v ohni zjazdár Filip Polc a reprezentantka v cross country Janka Števková. Medzi cyklotrialistami zasiahnu do bojov Tomáš Kalús s Tatianou Janíčkovou.
      Števková skončila v sobotu na finálovom podujatí Svetového pohára v americkom Windhame v kategórii Elite na 17. mieste a dosiahla najlepší výsledok v aktuálnej sezóne. "Na MS sa zíde veľmi tvrdá konkurencia, no Janka má na to, aby skončila v prvej dvadsiatke. Naši juniorskí reprezentanti František Lami, Jozef Bebčák a Natália Šimorová by mohli atakovať prvú desiatku. Pokiaľ ide o nášho jediného reprezentanta v kategórii Elite muži Michala Lamiho, úspechom bude, ak skončí v prvej polovici štartového poľa," povedal pre TASR Pavol Miazdra - člen komisie MTB v rámci Slovenského zväzu cyklistiky.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies