Na MS 2010 dal víťazný gól Talianom, teraz bude hrať tretiu liigu

NETKY.SK • 28 September 2018, 11:03 • 2 min
Na MS 2010 dal víťazný gól Talianom, teraz bude hrať tretiu liigu

BISCEGLIE - Niekdajší slovenský futbalový reprezentant Kamil Kopúnek bude pôsobiť v talianskom klube AS Bisceglie Calcio 1913. Referuje o tom web bisceglieviva.it. Kopúnkov nový zamestnávateľ je účastník C-skupiny tretej najvyššej talianskej súťaže Serie C.

slovakia

left justify in out

"V prospech Unione Calcio vydám zo seba všetko. Mám veľkú motiváciu a spoluhráčom v tíme som ochotný odovzdať skúsenosti, ktoré som za tie roky nazbieral. Z mužstva mám dobrý pocit, je v ňom príjemná atmosféra. Túžime odohrať dobrú sezónu. Ak si to tréner bude želať, budem k dispozícii už v najbližšom zápase," povedal 34-ročný odchovanec Spartaka Trnava, ktorý naposledy hrával za slovenský druholigový FK Poprad.

V Taliansku už v minulosti pôsobil - v roku 2011 si obliekal dres tímu z Bari. Kopúnek má na konte 17 reprezentačných štartov, v ktorých zaznamenal dva góly. Najpamätnejší okamih jeho kariéry sa zrodil na MS 2010 v JAR, keď v zápase skupinovej fázy proti vtedajším majstrom sveta Talianom (3:2) strelil víťazný gól Slovenska.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies