Na mŕtveho ich upozornil záhadný odkaz

NETKY.SK • 23 August 2020, 14:00 • 2 min
Na mŕtveho ich upozornil záhadný odkaz

Polícia rieši záhadný prípad odstaveného auta na krajnici rýchlostnej cesty R1 v katastri obce Hosťová.

slovakia

left justify in out

V skorých sobotňajších ranných hodinách si dispečer sledujúci dianie na ceste všimol, že na krajnici je odstavené osobné motorové vozidlo, na ktorom blikajú výstražné smerovky. Po preverení situácie sa zistilo, že v automobile sa nikto nenachádza. „22. augusta o 2:13 si operátor v službe na Centre monitorovania dopravy na R1 Pribina, všimol odstavené vozidlo pri moste na 57 kilometri - smer Banská Bystrica," uviedla pre televíziu JOJ hovorkyňa spoločnosti Granvia Mia Bajáková.

 

Na palubnej doske sa našiel len záhadný odkaz oznamujúci, že pod mostom sa nachádza telo. A privolaná policajná hliadka pod mostom skutočne telo muža našla. Podľa zdrojov televízie polícia na krku spozorovala aj známky po bodnutí, preto následne na mieste a v okolí muži zákona hľadali dôkazové materiály vrátane noža.

 

 

Orgány činné v trestnom konaní už začali trestné stíhanie pre podozrenie zo zabitia. "Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre trestný čin zabitia," uviedla pre web televízie hovorkyňa polície Renáta Čuháková. Vo vyšetrovaní bude nepochybne veľmi dôležitý aj záhadný odkaz v odstavenom aute. Modrou fixkou napísaná správa znela: „Telo je pod mostom.“ Políciu sme požiadali o vyjadrenie, či sú v prípade aj nové publikovateľné informácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies