Na motorkách vyhasli tri mladé životy

NETKY.SK • 3 August 2013, 15:21 • 2 min
Na motorkách vyhasli tri mladé životy

BRATISLAVA/ BANSKÁ BYSTRICA - Tri mladé životy vyhasli na motorkách v piatok a dnes na cestách v Banskobystrickom kraji.

slovakia

left justify in out

Tragické dopravné nehody sa stali v piatok 2. augusta pri Zvolene a dnes v Banskej Bystrici. Piatková nehoda sa stala o 18:25 na ceste medzi obcou Lieskovec a Zvolenom, keď po zrážke so Škodou Felicia neprežil 29-ročný motorkár z okresu Zvolen, agentúru SITA o tom informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková. V Banskej Bystrici zas dnes zahynul po náraze do pouličnej lampy na motorke pár z Trnavy.

Felicia, za volantom ktorej sedel 20-ročný Zvolenčan, sa zrazila s motocyklom Suzuki, ktorý riadil 29-ročný muž z okresu Zvolen, keď vodič Škodovky pri odbočovaní z hlavnej cesty nedal prednosť oproti idúcemu motocyklistovi prichádzajúcemu v smere od Lieskovca na Zvolen. Pri následnej zrážke mladý motocyklista utrpel smrteľné zranenia. Vodič Felicie sa pri nehode nezranil. Alkohol u vodiča Škody nenamerali a na mieste mu zadržali vodičský preukaz. Nehodu prevzal na mieste vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. K vyšetrovaniu privolali na miesto nehody znalca z odboru cestnej dopravy. Vozidlo Škoda Felicia, ako aj motocykel Suzuki GSX zaistili na znalecké skúmanie. 

Ďalšia tragická nehoda sa stala dnes na rýchlostnej ceste R1, v meste Banská Bystrica na úrovni výjazdu na R1 z Tajovského ulice v smere na mesto Brezno. Ako informovala Petra Vašková, 34-ročný motorkár z Trnavy zo zatiaľ presne nezistených príčin, zišiel z cesty a narazil do stĺpu verejného osvetlenia. Pri náraze, vodič motocykla a jeho 27-ročná spolujazdkyňa z Trnavy utrpeli zranenia, ktorým na mieste nehody podľahli. Presná príčina vzniku dopravnej nehody sa vyšetruje a v prípade sa začalo trestné stíhanie z prečinu usmrtenia. K vyšetrovaniu polícia prizvala znalca na cestnú dopravu. Bližšie informácie poskytne až po skončení vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies