Na Morave obvinili mladíkov, ktorí z airsoftových pištolí strieľali na ľudí

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 19:09 • 2 min
Na Morave obvinili mladíkov, ktorí z airsoftových pištolí strieľali na ľudí

BRNO - Tresty od troch až do desiatich rokov väzenia hrozia členom skupiny výtržníkov, ktorí sa na juhu Moravy "zabávali" streľbou z airsoftových pištolí z idúceho automobilu na okoloidúcich ľudí.

slovakia

left justify in out

Mladíci, ktorí pochádzajú z okolia Brna, sú vo veku od 20 do 28 rokov. Od januára do mája "holdovali" spomínanému neobvyklému koníčku na rôznych miestach, a to hlavne vo večerných a nočných hodinách, informoval dnes internetový server iDNES.cz s odvolaním sa na policajné zdroje. 


Podľa nich výtržníci zranili celkove 11 ľudí - päť žien a šesť mužov vo veku od 25 do 58 rokov, pričom jednu z obetí trafili do oka. Väčšina poškodených utrpela hematómy na chrbte, ako aj na horných a dolných končatinách. 


Na základe zhromaždených dôkazov kriminalisti členov skupiny zadržali začiatkom júla a obvinili ich z viacnásobného pokusu o ublíženie na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona