Na ministerstve ma osobitne zaujímajú nedávno pripravované zmluvy

NETKY.SK • 9 Júl 2010, 11:52 • 2 min
Na ministerstve ma osobitne zaujímajú nedávno pripravované zmluvy

Na ministerstve ma osobitne zaujímajú nedávno pripravované zmluvy

slovakia

left justify in out

img

Nový šéf rezortu dopravy Ján Figeľ bude na ministerstve ako prvé preštudovávať zmluvy. "To prvotné je zoznámiť sa so stavom rezortu v akom ho preberám. Osobitne ma však zaujímajú niektoré nedávne rozhodnutia alebo pripravené zmluvy," podotkol po dnešnom rokovaní vlády.
Podľa ministra ide najmä o dokumenty pripravované či podpísané na záver končiaceho sa obdobia alebo po júnových voľbách. Treba pripraviť východiská tak, aby sa nám darilo rozvíjať to, čo je potrebné a eliminovať to, čo je škodlivé," vysvetlil.
Ministerstvo bude musieť podľa neho prejsť zmenami, tvrdí však, že sa s nimi nechce unáhliť. "Isté zmeny budú potrebné. Nechcem ich predbiehať, skôr analyzovať stav, aby sme posúdili aj dopady," dodal.
Presné kroky, ktoré čakajú rezort dopravy, nový minister neuviedol. "Jeden konkrétny krok je do 20. júla pripraviť základné programové východiská," povedal. Tie budú súčasťou programového vyhlásenia vlády.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona