Na Mikulášsky Jazzový Festival príde aj Martin Chodúr

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 10:04 • 2 min
Na Mikulášsky Jazzový Festival príde aj Martin Chodúr

BRATISLAVA - Na jubilejnom desiatom ročníku Mikulášskeho Jazzového Festivalu, ktorý sa bude konať od 25. do 27. júla v Liptovskom Mikuláši, sa predvedie aj český spevák Martin Chodúr.

slovakia

left justify in out

Víťaz prvej Česko Slovenskej SuperStar vystúpi s projektom Martin Chodúr Jazz Quintet, v ktorej pôsobia aj Vlastimil Šmída (klavír), Marian Friedl (kontrabas), Marcela Božíková (saxofón) a Patrik Benek (bicie). Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť na skladby Franka Sinatru či Tonyho Bennetta, ale napríklad aj na Blue in Green Milesa Davisa. Zaznieť by mali tiež špeciálne verzie piesní z Chodúrových albumov Let's celebrate (2010) a Manifest (2012).

 

Na nádvorí Čierneho orla v Liptovskom Mikuláši vystúpi aj anglický gitarista Chris Woods Groove a to aj s hosťom, ktorým bude jeho slovenský kolega Stano Počaji. Slovenskú hudobnú scénu bude zastupovať aj košická kapela Jazzabell. Formácia v zložení Vlado Mužak (basgitara), Tomáš Beneš (bicie), Matej Lazár (klávesy) a Filip Molčányi (saxofón) má na konte zatiaľ debutové eponymné dvojCD, ktoré uviedli na trh tento rok. 

 

Organizátori Mikulášskeho Jazzového Festivalu sľubujú tento rok celkovo deväť kapiel, v rámci ktorých sa predstaví takmer 40 hudobníkov z piatich krajín. 

Informácie agentúre SITA za festival poskytol Martin Budaj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies