Na mieste nehody lietadla sa stále nachádza do 80 tiel obetí!

NETKY.SK • 31 Júl 2014, 06:56 • 2 min
Na mieste nehody lietadla sa stále nachádza do 80 tiel obetí!

SYDNEY - Na mieste, kde sa na východe Ukrajiny zrútilo lietadlo malajzijských aerolínií, stále neodokryli telá do 80 obetí. S odvolaním sa na austrálsku ministerku zahraničných vecí Julie Bishopovú o tom dnes informovala agentúra DPA.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Bishopová dnes pre austrálsky rozhlas hovorila o veľkej frustrácii, kým vyšetrovatelia k miestu nehody kvôli pretrvávajúcim bojom v oblasti nemôžu preniknúť.
      

"Mojou veľkou obavou je, že Rusko tento proces aktívne marí," povedala Bishopová, ktorá sa v súčasnosti nachádza v Kyjeve. V súvislosti s informáciami tajných služieb šéfka austrálskej diplomacie uviedla: "Podľa toho to vyzerá tak, že rakety prichádzajú z ruskej strany a separatisti sú ťažko ozbrojení. Majú delostrelectvo, majú rakety. Také niečo sa nedá kúpiť v obchode za rohom," podotkla. Pri havárii malajzijského lietadla prišlo o život všetkých 298 osôb na palube.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies