Na Mestskom štadióne v Trenčíne od stredy búracie práce

NETKY.SK • 4 November 2014, 12:21 • 2 min
Na Mestskom štadióne v Trenčíne od stredy búracie práce

TRENČÍN - Mestský futbalový štadión v Trenčíne čakajú od stredy búracie práce. Mesto v spolupráci so spoločnosťou, ktorá vyhrala verejnú súťaž, plánuje za najbližší mesiac a pol zbúrať nekryté tribúny.

slovakia

left justify in out

Od záverečného jesenného duelu Fortuna ligy 2014/2015 Trenčína proti Senici tak bude k dispozícii už len hlavná tribúna. "V súčinnosti s mestom pripravujeme všetko na zbúranie tribún. Všetky skladové priestory sme presťahovali. Presunmi v priestoroch krytej tribúny a s pomocou priestorov na plavárni, zvládneme všetky komplikácie. Sme radi, že v naplánovanom procese sa začne konať," uviedol na oficiálnom webe hovorca klubu Martin Galajda. 

 

V Trenčíne už dlhšiu dobu rezonuje otázka výstavby nového futbalového stánku. Mestské zastupiteľstvo síce schválilo zmluvu medzi klubom a mestom Trenčín o prenájme a následnom predaji pozemkov pod štadiónom, ale za iných podmienok ako ponúkol investor. "Je to pre nás väčší problém, ako sme si boli ochotní pripustiť. Podľa predbežných informácií viem povedať, že navýšenie sumy za predaj pozemkov neprijmeme. Budeme však pripravení spoločne s novým vedením a zastupiteľstvom mesta hľadať cestu prijateľnú pre obe strany. Podrobné stanovisko k celej záležitosti prinesieme prostredníctvom majiteľa klubu do konca novembra," dodal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies