Na ME nepôjdu Michalovič a Kašper

NETKY.SK • 15 September 2013, 10:51 • 2 min
 Na ME nepôjdu Michalovič a Kašper

BRATISLAVA - Tréner Štefan Chrtiansky oznámil konečnú nomináciu Slovenska na ME vo volejbale v Poľsku a Dánsku.

slovakia

left justify in out

Tréneri slovenskej volejbalovej reprezentácie Štefan Chrtiansky a Andrej Kravárik oznámili v nedeľu konečnú 12-člennú nomináciu na majstrovstvá Európy, ktoré sa od 20. do 29. septembra uskutočnia v Poľsku a v Dánsku. Zo štrnástky hráčov v záverečnej príprave sa do nominácie nezmestili univerzál Peter Michalovič a blokár Peter Kašper. 

"Nebolo to jednoduché, ale nakoniec sme sa rozhodli pre túto nomináciu. Bencz sa po zranení ramena dostal do formy a v jeho prípade rozhodla aj lepšia obrana ako má Michalovič. To isté platí v prípade blokárov. Kašper síce má lepší útok, ale na bloku je na tom lepšie Hruška. Kmeť s Kohútom majú v útočnej činnosti veľké kvality, a preto sme k nim zobrali Hrušku, ktorý je lepší na bloku ako Kašper. Do odchodu na majstrovstvá Európy nás ešte čakajú tréningy a zápasy s Ruskom, a tak ešte budú samozrejme Michalovič aj Kašper pripravení na telefón v prípade zranenia. Verím však, že sa tak nestane," povedal hlavný kouč Slovákov Štefan Chrtiansky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies