Na Maracane budú nové pravidlá správania divákov

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 11:08 • 2 min
Na Maracane budú nové pravidlá správania divákov

RIO DE JANEIRO - Na futbalovej Maracane sa po rozsiahlej rekonštrukcii zavádzajú aj nové pravidlá správania divákov.

slovakia

left justify in out

Z tribún by podľa nich mali zmiznúť "naháči" vyzlečení do pol pása a tiež všetky hudobné nástroje a tyče na vlajky. Kódex s inštrukciami pre fanúšikov vydali po tom, ako klub z Ria de Janeiro Fluminense podpísal zmluvu o užívaní štadióna na nasledujúcich 35 rokov. Na tribúny namontujú bariéry, ktoré budú oddeľovať jednotlivé tábory priaznivcov. Pred budúcoročnými majstrovstvami sveta ich odstránia. Diváci by mali počas zápasov sedieť na svojich miestach, nie stáť.

"Budeme komunikovať s klubmi, aby sme zmenili návyky fanúšikov," povedal Joao Borba, prezident konzorcia spravujúceho zrenovovaný štadión. Bývalý brazílsky reprezentant Bebeto ihneď odsúdil ploty medzi sektormi. "Je to hanba, že na Maracane musíme separovať divákov. Mali by sa naučiť povzbudzovať bez vzájomných konfliktov," vyhlásil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies