Na majstrovstvá Európy do Trnavy mieri hviezda svetového powerliftingu Yevgen Yarymbash z Ukrajiny

NETKY.SK • 28 Máj 2013, 15:18 • 2 min
Na majstrovstvá Európy do Trnavy mieri hviezda svetového powerliftingu Yevgen Yarymbash z Ukrajiny

PETROHRAD - Yevgen Yarymbash z Ukrajiny patrí k najväčším hviezdam powerliftingu v súčasnosti. Svoju formu si pred WUAP majstrovstvami Európy otestoval 26. mája 2013 na súťaži Super Cup Of Titans v ruskom Petrohrade.

slovakia

left justify in out

Organizátor WUAP majstrovstiev Európy v silovom trojboji a tlaku na lavičke, ktoré sa budú konať v Trnave v dňoch 12. až 15. júna 2013 bol pred niekoľkými týždňami milo prekvapený, keď sa v nominácii ukrajinskej federácie objavilo meno Yevgen Yarymbash. Toto meno v súčasnej dobe zaručuje nielen organizátorom všetkých pretekov ale hlavne divákom na týchto podujatiach možnosť vidieť svetové výkony v každej jednej disciplíne silového trojboja. Svoju pozíciu potvrdil Yarymbash aj uplynulý víkend na súťaži Super Of Titans. Výkonmi 465 kg v drepe, 352,5 kg v tlaku na lavičke a 382,5 kg v mŕtvom ťahu dosiahol trojbojový súčet 1200 kg.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona