Na magistráte diskutujú o peniazoch na Bratislavský bál

NETKY.SK • 20 Január 2011, 11:58 • 2 min
Na magistráte diskutujú o peniazoch na Bratislavský bál

Na magistráte diskutujú o peniazoch na Bratislavský bál - Kultúra Mestský Bratislavský bál pripravilo ešte bývalé vedenie hlavného mesta na 26. februára.

slovakia

left justify in out

Mestský Bratislavský bál pripravilo ešte bývalé vedenie hlavného mesta na 26. februára. V súčasnosti sa diskutuje o tom, či sú naň peniaze, odpovedal primátor Milan Ftáčnik na otázku občanov, či bude tento ples počas prvej Hodiny otázok na pôde magistrátu.
      "Ak naňho máme, nejaký bál bude. Ja si myslím, že to nie je taká vec, o ktorej by sme mali povedať, že ju nebudeme robiť. Mesto by malo vytvoriť priestor aj pre svojich obyvateľov, aby mohli prísť na ples," uviedol. Stretnutie s občanmi sa uskutočnilo v stredu 19. januára večer.
      Primátor uvažuje, že v roku 2011 by ešte zrejme pokračovala tradícia Bratislavského bálu. Na budúci rok by chcel urobiť ples pre obyčajných ľudí, s primeraným vstupným a na úrovni, na ktorom môžu jeho účastníci stretnúť i primátora mesta.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies