Na Lodenicu príde kapela Creedence Clearwater Revived

NETKY.SK • 27 Január 2017, 10:55 • 2 min
Na Lodenicu príde kapela Creedence Clearwater Revived

BRATISLAVA - Na festivale Lodenica, ktorý sa bude konať od 31. augusta do 2. septembra v Piešťanoch, vystúpi kapela Creedence Clearwater Revived (CCR). Skupina je prvým ohláseným interpretom tohtoročného podujatia a vystúpi na ňom 1. septembra.

slovakia

left justify in out

Repertoár formácie tvoria skladby už nefungujúcej americkej rockovej kapely Creedence Clearwater Revival, ktorá má na konte hity ako Susie Q, Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Up Around the Bend, Travelin' Band, Have You Ever Seen the Rain?, Run Through the Jungle alebo Fortunate Son.

 

 

Zostavu Creedence Clearwater Revived tvoria Peter Barton, známy zo skupiny Animals and Friends, Chris Allen (basgitara, spev) z The Troggs, Johnnie "Guitar" Williamson (gitara) zo skupiny Titanic a bubeník Walter Day. "Kamaráti ma už volajú archeológom hudby, ale ja sa len snažím priniesť na Lodenicu zaujímavé mená a najväčšie svetové hity, na ktorých sme my všetci vyrastali. Aj zostava CCR je toho jasným dôkazom - čo meno, to pojem v histórii rocku - tak verím, že potešíme okrem našich verných návštevníkov aj rôznych fajnšmekrov," uviedol organizátor Lodenice Dušan Drobný.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies