Na Liptove pre lyžiarov pripravili bezplatný SKI & AQUA bus

NETKY.SK • 21 December 2015, 11:09 • 2 min
Na Liptove pre lyžiarov pripravili bezplatný SKI & AQUA bus

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Liptáci aj tento rok pripravili pre návštevníkov bezplatnú dopravu do lyžiarskych stredísk Jasná Nízke Tatry a Malinô Brdo. Prvé skibusy začnú premávať 25. decembra a bezplatne odvezú všetkých držiteľov skipasov alebo zľavovej karty Liptov Region Card, informovala agentúru SITA Miroslava Pallová z Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV.

slovakia

left justify in out

"Autobusy budú premávať na štyroch farebne označených linkách až do veľkonočných sviatkov. Okrem toho strediská Jasná a Malinô Brdo ponúknu záujemcom o lyžovačku aj vlastnú kyvadlovú dopravu.  Služby skibusu sa každý rok snažíme neustále zlepšovať, aby sa lyžiari komfortne dopravili na svahy a následne na ubytovacie zariadenie. Túto službu ponúkame už štvrtý rok a za tento čas si získala veľkú obľubu u turistov. Svedčia o tom aj štatistiky, podľa ktorých sme minulý rok prepravili 81 200 lyžiarov, čo je o 12 % viac, ako v predchádzajúcom roku,“ upozorňuje predseda predstavenstva oblastnej organizácie Ján Blcháč.


Myšlienku zaviesť tento projekt aj na Liptove a spojiť najväčšie turistické lákadlá, vrátane akvaparkov Tatralandia a GINO PARADISE Bešeňová, si pochvaľujú aj podnikatelia v cestovnom ruchu. „Chcem vyzdvihnúť bezchybnú prevádzku skibusov v poslednej zimnej sezóne a najmä ochotu a profesionalitu šoférov. Napriek tomu, že máme vlastnú dopravu, aj naši hostia túto službu radi využívali,“ ocenil riaditeľ Wellness Hotela Chopok Tomáš Kubica. Skibusy využívajú aj hostia z menších ubytovacích zariadení a okrajových obcí, ktorých návštevníci majú uľahčený prístup do lyžiarskych stredísk.

 

„Podľa nás je to super produkt, hostia ho využívali veľmi často. Myslím si, že z roka na rok si naň zvykajú. Ešte prednedávnom sa báli spoľahnúť sa na skibus, dnes je to samozrejmosť a sme radi, že sa aj týmto spôsobom približujeme vyspelejším zahraničným strediskám,“ konštatuje Milan Macko z penziónu Mária v Bodiciach. Aktuálne grafikony budú môcť návštevníci nájsť na internetovej stránke regiónu visitliptov.sk alebo v novej mobilnej aplikácii LIPTOV. Na svahy a za vodným relaxom sa tak dostanú aj turisti z Liptovského Jána, Liptovského Trnovca, Pavčinej Lehoty alebo Lúčok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies