Na letisku vo Varšave vybavili v roku 2015 rekodný počet cestujúcich

NETKY.SK • 29 December 2015, 21:59 • 2 min
Na letisku vo Varšave vybavili v roku 2015 rekodný počet cestujúcich

VARŠAVA - Rekordných 11 miliónov 111.111 pasažierov využilo v tomto kalendárnom roku medzinárodné letisko vo Varšave, ktoré nesie meno slávneho skladateľa Fryderyka Chopina.

slovakia

left justify in out

Doteraz najvyšší počet cestujúcich tu vybavili v roku 2013, keď tento ukazovateľ predstavoval 10,6 milióna osôb.

 

Jubilejnou pasažierkou sa stala Barbara Borkalová, ktorá do Varšavy priletela na stroji typu Embraer 195 poľskej spoločnosti LOT. Cestujúcu tu privítali hudbou, tortou a nechýbali ani konfety.

 

Informácie priniesla spravodajská televízia TVN24.

 

Šťastná pasažierka, ktorá vôbec nerátala s podobným prijatím, dostala darček v podobe karty Dobrý štart, oprávňujúcej dve osoby na vstup do salónov Executive Lounge na 12 mesiacov, ako aj letenku pre dve osoby na priamy let do japonského Tokia v budúcom roku.

 

Ako zdôraznil riaditeľ vzdušného prístavu Michal Kaczamrzyk, varšavské letisko sa prekonaním spomínanej hranice zaradilo medzi najväčšie a najdôležitejšie vzdušné prístavy strednej Európy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies