Na letisku v Montreale zatkli muža, našli uňho podozrivý balík

NETKY.SK • 28 Október 2013, 08:55 • 2 min
Na letisku v Montreale zatkli muža, našli uňho podozrivý balík

MONTREAL - Na Medzinárodnom letisku Pierra Elliotta Trudeaua v kanadskom Montreale zatkli v nedeľu muža, u ktorého našli podozrivý balík. Informovala o tom televízna stanica CTV.

slovakia

left justify in out

Muža zadržali krátko pred šiestou hodinou ráno miestneho času po tom, čo obsluha letiskového skenera v jeho príručnej batožine zistila podozrivý predmet. Obrátila sa na montrealskú políciu, ktorá prevzala vyšetrovanie. Bližšie nešpecifikované zdroje pre CTV uviedli, že v balíku sa pravdepodobne nachádzalo strelivo alebo výbušné zariadenie.

Incident spôsobil meškanie 16 letov a uzatvorenie časti terminálu pre lety do USA na asi tri hodiny. Osoba s podozrivým balíkom chcela letieť do Spojených štátov.

Doterajšie vyšetrovanie priviedlo políciu do montrealskej štvrti LaSalle, kde prehľadala jeden dom. Plánuje tiež analyzovať záznamy z letiskových bezpečnostných kamier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies