Na letisku v Madride zadržali fanúšikov Realu s palicami

NETKY.SK • 24 November 2010, 12:51 • 2 min
Na letisku v Madride zadržali fanúšikov Realu s palicami

Na letisku v Madride zadržali fanúšikov Realu s palicami

slovakia

left justify in out

img

Španielska polícia zadržala na letisku v Madride skupinu priaznivcov Realu Madrid, ktorí sa chystali na zápas Ligy majstrov s Ajaxom Amsterdam (4:0) odletieť vyzbrojení 19 palicami rôznej dĺžky. S nimi sa plánovali v Holandsku pustiť do domácich fanúšikov.
      Členov obávanej skupiny "Ultras Sur" zadržali ráno pred zápasom po tom, čo chceli v batožinách prepašovať palice. Strážcovia zákona zhabali zbrane, no povolili im pokračovať v ceste do dejiska zápasu. "Na základe výpovedí vieme, že pôvodný plán bol v Amsterdame zapojiť sa do bitiek s fanúšikmi Ajaxu. Možno to považovať za pokračovanie prípadu z domáceho duelu v Madride, kde sa fanúšikovia Ajaxu dopustili provokácií a útokov," informovalo ministerstvo vnútra. Hoci hovorkyňa neuviedla, koľko fanúšikov Realu bolo v skupine, podľa miestnych médií ich však bolo 165.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona