Na letisku v Litve postavili vianočný stromček zo zhabaných predmetov

NETKY.SK • 13 December 2019, 07:25 • 2 min
Na letisku v Litve postavili vianočný stromček zo zhabaných predmetov

VILNIUS - Zamestnanci letiska v litovskom hlavnom meste Vilnius postavili vo štvrtok v odletovej hale vianočný stromček vyrobený výlučne zo skonfiškovaných nožov, hračkárskych zbraní a obdobných predmetov.

slovakia

left justify in out

Cestujúcim sa rozhodli týmto pomerene ostrým spôsobom pripomenúť, že bezpečnosť je prvoradá, informovala agentúra AFP.

 

Jeden a pol metra vysoký stromček je šikovne postavený i vyzdobený pomocou predmetov, ktoré cestujúcim zhabali zriadenci letiska pri kontrolách.

 

 

"Nože, nožnice, zapaľovače, žiletky a akékoľvek iné druhy nebezpečných predmetov - na tomto stromčeku sú všetky z nich," povedal AFP hovorca letiska Tadas Vasiliauskas.

 

"Ak si neželáte, aby nejaké z vašich osobných, no zakázaných, vecí skončili na našom budúcoročnom vianočnom strome, radšej si ešte pred tým, ako sa budete baliť na ďalší let, skontrolujete obmedzenia batožiny," dodal.

 

Letisko vo Vilniuse podľa oficiálnych údajov zverejnených na jeho webstránke odbavilo dosiaľ v tomto roku 4,6 milióna pasažierov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies