Na letisku v Düsseldorfe zaútočil muž na strážnika nožom

NETKY.SK • 3 Júl 2018, 10:28 • 2 min
Na letisku v Düsseldorfe zaútočil muž na strážnika nožom

Pracovník bezpečnostnej služby na letisku v nemeckom meste Düsseldorf utrpel v utorok ťažké zranenia po tom, čo ho napadol útočník s nožom a bodol ho do hlavy, informuje agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

K útoku došlo v skorých ranných hodinách v príletovej hale letiska. Dvadsaťštyriročný útočník sa k pracovníkovi letiskovej bezpečnostnej služby priblížil odzadu a jedenkrát mu neočakávane bodol nožom do hlavy, uviedla polícia.

 

Obeť previezli do nemocnice, kde sa podrobila operácii. Podľa polície je už mimo ohrozenia života.

 

Útočníka sa po krátkom čase na úteku podarilo zadržať. Podľa informácií denníka Bild ide o nemeckého Tunisana, ktorý je polícii známy v súvislosti s drogovými deliktami, doposiaľ sa však nedopustil násilného činu.

 

Vyšetrovatelia vychádzajú z toho, že zadržaný muž má psychické problémy. Polícia prípad vyšetruje ako pokus o vraždu. Nie sú žiadne indície, podľa ktorých by išlo o politicky motivovaný čin, píše DPA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies