Na letisku v Dubline horí hangár, prerušili prevádzku

NETKY.SK • 26 August 2015, 11:26 • 2 min
Na letisku v Dubline horí hangár, prerušili prevádzku

DUBLIN - Medzinárodné letisko v írskej metropole Dublin muselo dnes ráno zhruba na 90 minút prerušiť prevádzku kvôli rozsiahlemu požiaru jedného z hangárov. Oznámila to agentúra AP s odvolaním sa na írske médiá.

slovakia

left justify in out

Plamene zachvátili strechu hangáru č. 3 v areáli letiska; na mieste zasahovalo viacero zásahových tímov so štyrmi hasičskými vozidlami, ktorým sa podarilo požiar lokalizovať.

 

Nedošlo pritom k zraneniu pracovníkov hangáru, ani poškodeniu lietadiel, ktoré sa v ňom nachádzali, oznámilo dublinské letisko na svojom twitterovom účte.

 

 

 

Počas uzavretia pristávacích a rozjazdových dráh viaceré lety odklonili na iné letiská v Írskej republike a v Severnom Írsku. Ďalšie mali meškania v trvaní až dve hodiny.

 

Hangár č. 3, využívaný na údržbu lietadiel, sa nachádza vo verejnosti neprístupnej časti dublinského letiska, kde nie sú zariadenia pre cestujúcich.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies