Na letisku v Budapešti zadržali Nigérijčana: Mal v tele 101 kapslí kokaínu!

NETKY.SK • 10 Október 2014, 11:35 • 2 min
Na letisku v Budapešti zadržali Nigérijčana: Mal v tele 101 kapslí kokaínu!

BUDAPEŠŤ - Stojeden kapslí kokaínu s celkovou hmotnosťou 1,2 kilogramov mal ukrytých v tele Nigérijčan, ktorého pri vstupe do krajiny zadržali maďarskí colníci na budapeštianskom Medzinárodnom letisku Ferenca Liszta. Informoval o tom dnes hovorca Národného úradu pre dane a clá (NAV) Attila Suller.

slovakia

left justify in out

Afričan, Ktorý priletel z holandského Eindhovenu, bol pri kontrole nervózne. Príslušníci NAV-U mu prehľadali batožinu aj šatstvo, tam však Nič Nenašli. Poslali ho Preto na vyšetrenie do nemocnice, KDE mu v tele NASLI celkovo 101 kapsúl naplnených kokaínom.
      

Pašované množstvo Drogy bolo tisícnásobkom smrteľnej dávky. HODNOTA kontrabandu na čiernom trhu dosahuje 18 miliónový forintov (58,772 EUR).  Bližšie Informácie o pripade čiže zverejnené. Od zaciatku Roka Išlo UŽ o štvrtý pokus prepašovať robiť Maďarská Drogy ukryté v tele. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies