Na letisku univerzity v Ohiu pristálo nepovolene lietadlo, našli v ňom drogy

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 08:41 • 2 min
Na letisku univerzity v Ohiu pristálo nepovolene lietadlo, našli v ňom drogy

ALBANY - Americké úrady zadržali v stredu "značné" množstvo drog, podľa expertov zrejme kokaínu, v lietadle, ktoré nepovolene pristálo na letisku Univerzity štátu Ohio v meste Albany.

slovakia

left justify in out

Okresný šerif Rodney Smith dnes informoval, že jeho úrad zadržal zahraničné lietadlo, keď v stredu pristálo na letisku Gordona K. Busha. Úrad šerifa a univerzitná polícia dostali z letiska okolo 14.30 h miestneho času (20.30 h SELČ) oznámenie, že lietadlo pristáva bez patričného povolenia.

 

Úrady našli po prehliadke lietadla "značné" množstvo drog, podľa podozrenia vyšetrovateľov ide o kokaín. Pilot povedal univerzitnej polícii, že letel cez vzdušný priestor Spojených štátov, keď ho technický problém prinútil pristáť.

 

Polícia informovala, že agenti z pohraničnej a colnej ochrany zadržali v lietadle aj dvoch cestujúcich a previezli ich do Columbusu, hlavného mesta štátu Ohio.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies