Na letisku si niekoľko hodín nevšimli horiace havarované lietadlo!

NETKY.SK • 30 Október 2013, 11:42 • 2 min
Na letisku si niekoľko hodín nevšimli horiace havarované lietadlo!

NASHVILLE - Malé lietadlo, ktoré v noci na utorok havarovalo na medzinárodnom letisku v americkom Nashville a začalo horieť, si niekoľko hodín nikto zo zodpovedných orgánov nevšimol. Informovala o tom dnes spravodajská stanica CNN.

slovakia

left justify in out

ednomotorové lietadlo Cessna zaregistrované v Kanade, havarovalo zrejme okolo 03.00 h nadránom miestneho času.  Nikto si ho nevšimol až do svitania, kedy posádka ďalšieho lietadla, rolujúceho na vzletovú dráhu, zbadala kryt motora na kraji paralelnej dráhy. Kontrolóri sa spojili s personálom letiska, ktorí objavili obhorený vrak. Pilot lietadla bol mŕtvy.

Kontrolná veža letiska je obsluhovaná 24 hodín denne, ale nie je jasné, koľko ľudí malo v tú noc službu. Hovorca amerického Federálneho úradu pre letectvo povedal, že počas noci bola hmla a nízka viditeľnosť. Podľa iného hovorcu FAA nie je známe, či bolo lietadlo v kontakte s vežou, alebo vyslalo núdzový signál.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies