Na letiskách v Bratislave, Poprade a v Košiciach sú sprísnené bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 13 August 2016, 06:57 • 2 min
Na letiskách v Bratislave, Poprade a v Košiciach sú sprísnené bezpečnostné opatrenia

BRATISLAVA - Na letiskách v Bratislave, Poprade a v Košiciach sú sprísnené bezpečnostné opatrenia. Ako pre agentúru SITA ďalej povedal hovorca ministerstva vnútra Ivan Netík, k opatreniam sa však z bezpečnostných dôvodov vyjadrovať nebudú.

slovakia

left justify in out

Marketingový manažér letiska Košice Juraj Tóth agentúre SITA potvrdil, že na letisku a v jeho okolí sú sprísnené opatrenia, a to v spolupráci s políciou. Ide však podľa neho o štandardné bezpečnostné opatrenia aj po útokoch v zahraničí. Cestujúcich sa to nijak významne nedotkne, dodal. Podľa hovorkyne bratislavského letiska Veroniky Ševčíkovej sú všetky prílety a odlety v Bratislave vybavované podľa platného letového poriadku.


"Vo štvrtok zasadal mimoriadny bezpečnostný výbor. Na základe dostupných informácií boli prijaté bezpečnostné opatrenia, ktoré budú platiť do odvolania," potvrdila riaditeľka popradského letiska Ivana Herkeľová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona