Na lavičku ViOn-u smeruje Branislav Mráz z Rimavskej Soboty

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 13:04 • 2 min
Na lavičku ViOn-u smeruje Branislav Mráz z Rimavskej Soboty

BRATISLAVA - Od novej sezóny s najväčšou pravdepodobnosťou na lavičku slovenského corgoňligistu ViOn Zlaté Moravce zasadne ako hlavný tréner Branislav Mráz. Ten na poste vymení doterajšieho úspešného kouča Juraja Jarábka, ktorý v novej sezóne povedie trnavský Spartak.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný Mráz doteraz trénoval druholigovú Rimavskú Sobotu, ktorú zachránil v aktuálnej sezóne druhej najvyššej súťaže. S futbalom začínal v Senici, hrával za Dubnicu a do Rimavskej Soboty prišiel v roku 2004 ako hráč. V roku 2009 sa tam stal asistentom trénera a od januára 2011 bol už hlavný kouč.

ViOn už skôr avizoval, že hľadá na post Jarábkovho nástupcu mladého a perspektívneho odborníka. "Mráz takým je, nedávno získal najvyššiu UEFA Pro trénerskú licenciu. Po zápase s Slovanom sme spolu sedeli a všetko je na dobrej ceste. K podpisu zmluvy ešte neprišlo, všetko by sa malo dotiahnuť v priebehu týždňa," povedal prezident klubu Karol Škula.

"Asistentom by mal zostať Martin Ondrejka, pracujeme aj na získaní trénera brankárov, tam však ešte nie je nič dotiahnuté," dodal Škula.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies