Na lavičke ŠHK Piešťany skončil český tréner Klement

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 13:45 • 2 min
Na lavičke ŠHK Piešťany skončil český tréner Klement

PIEŠŤANY - Hokejistov ŠHK 37 Piešťany priviedol Milan Klement dvakrát po sebe na 4. miesto v najvyššej slovenskej súťaži Tipsport extralige, ale o tretí prienik do semifinále v sérii sa už nepokúsi.

slovakia

left justify in out

"Poviem to takto: v Piešťanoch na lavičke mužov už nebudem stáť. U mužov určite nie," uviedol v rozhovore pre Šport.sk 58-ročný český kouč (nar. 11. marca 1956), pričom nechcel byť konkrétnejší. ŠHK 37 stroskotal v tohtoročnom semifinále na vicemajstrovských Košiciach, ktorým podľahol 2:4 na zápasy. 

 

"Štvrté miesto v tejto sezóne je pre Piešťany dobré. Košice síce boli v semifinále 'hrateľné', ale aj tak si myslím, že postúpili do finále zaslúžene. Poviem pravdu, mal som z tohto ročníka trochu obavu. V klube totiž vládla po prvej a premiérovej sezóne v extralige veľká eufória, potom sa ťažko hráči štartujú do nového ročníka. To bolo vidieť aj na začiatku, ktorý nebol vôbec dobrý. V priebehu ďalšej fázy sme však už potvrdili, že vieme hrať dobrý hokej. Určite to poteší, keď obsadíte dva roky po sebe štvrté miesto. De facto sme stále nováčik, čiže aj táto sezóna bola z našej strany dobrá," doplnil pre Šport.sk pardubický rodák Klement.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona