Na Kuchajde od soboty štartuje letné kino

NETKY.SK • 1 Júl 2011, 15:18 • 2 min
Na Kuchajde od soboty štartuje letné kino

Na Kuchajde od soboty štartuje letné kino

slovakia

left justify in out

img

V areáli prírodného kúpaliska na bratislavskej Kuchajde v mestskej časti Nové Mesto bude počas sezóny v prevádzke letné kino. Prvé premietanie sa uskutoční v sobotu 2. júla o 21.30 h. Úvodným filmom je česká klasika podľa námetu Bohumila Hrabala - Obsluhoval jsem anglického krále.
      Premietať sa bude každú stredu a sobotu o 21.30 h, v auguste sa štart posunie na 21.00 h. Premietané filmy si vyberajú potenciálni diváci, a to prostredníctvom hlasovania na internetovej stránke kino.nakuchajde.sk, prípadne na facebookovej stránke kina Letné kino na Kuchajde. Vždy majú pritom na výber z troch žánrovo rozličných filmov. Do prvého hlasovania sa zapojilo viac ako tristo záujemcov.
      "Dramaturgia letného kina na Kuchajde je postavená tak, aby si na svoje prišla ako mladšia generácia, tak i starší. Stredy ponúkajú kombináciu umeleckých filmov, kasových trhákov, prípadne moderných žánrov zameraných predovšetkým na nižšie vekové ročníky, ktoré si v lete užívajú prázdniny. V sobotu si nájdu svojich favoritov najmä rodiny a stredná generácia. V ponuke budú česko-slovenské filmy, romantické filmy, komédie a klasika," povedal starosta Rudolf Kusý.
      Miestom projekcií je amfiteáter v priestoroch Kuchajdy s kapacitou približne 200 miest. Premietať sa bude v prípade priaznivého počasia na veľkom plátne.
      Kino je súčasťou aktivít, ktoré v rámci kultúrneho leta na Kuchajde organizuje mestská časť Bratislava - Nové Mesto.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies