Na ktorých miestach budú policajti intenzívnejšie merať rýchlosť?

NETKY.SK • 28 August 2020, 13:00 • 2 min
Na ktorých miestach budú policajti intenzívnejšie merať rýchlosť?

Na slovenských cestách je vysoký počet dopravných nehôd, vrátane tých s tragickými následkami. Polícia zakročí.

slovakia

left justify in out

Polícia Slovenskej republiky preto pristupuje k zvýšeniu počtu kontrol, aby preventívnou činnosťou prispela k zníženiu nehôd. Polícia vyzýva na bezpečnú jazdu, obozretnosť a zodpovednosť.

 

Policajné zložky tak pristupujú k sprísneniu dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou premávky na cestách. „Je to preto, lebo evidujeme zvýšený počet obetí na cestách a našim cieľom je pozitívne ovplyvniť a zlepšiť dopravno-bezpečnostnú situáciu,“ vysvetlila vo videu na sociálnej sieti policajná hovorkyňa Denisa Baloghová.

 

 

Príslušníci policajných zložiek sú tak vo zvýšenej miere nasadení po celom Slovensku. Vo zvýšenej aktivite v teréne sú dopravná, poriadková i železničná polícia. „Taktiež sme zapojili všetky technické prostriedky na odhaľovanie a dokumentovanie priestupkov, čiže radary a merače rýchlosti,“ dodala hovorkyňa s tým, že policajti budú prítomní najmä na miestach, kde sa deje veľa tragických nehôd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies